Best Verkochte
beste robotstofzuiger 2017

De beste robotstofzuiger

De beste robotstofzuiger zorgt voor een schoon huis zonder al te veel moeite

Bent u op zoek naar een robotstofzuiger en wilt u weten welke de beste robotstofzuiger van 2019 is? Daar zijn natuurlijk de meningen over verdeeld. Drie topmodellen uit de markt zijn getest en hieruit is een interessante conclusie gekomen. De Philips SmartPro FC8778/01 Connected, de iRobot Roomba 960 en Neato Botvac D7 zijn getest.

De 3e beste robotstofzuiger: Philips SmartPro FC8778/01 Robotstofzuiger Connected

[one_half]Philips SmartPro FC8778 01 Connected[/one_half]
[one_half_last]

 • Prijs: €399,-
 • Oppervlakte: 80m²
 • Zakloos: ja
 • Nat/droog: droog
 • Inhoud: 300 milliliter
 • Oplaadtijd in minuten: 240 minuten

[button-green url=”https://www.best-verkochte.nl/robotstofzuiger” target=”_blank” position=””]Kijk hier voor de beste aanbieding[/button-green]
[/one_half_last]
Op de derde plaats komt de Philips SmartPro FC8778/01 – Robotstofzuiger – Connected. Deze robotstofzuiger heeft het nipt verloren tegenover de iRobot Roomba 960. Uit het testen van deze robot stofzuiger bleek dat deze helaas niet onder de bank kon stofzuigen. Toch een nadeel, want juist onder de bank kan er veel viezigheid en rommel te vinden zijn. Op het tapijt had de stofzuigerrobot ook wat problemen. Hij bleef namelijk regelmatig steken in het tapijt, doordat een wiel niet door kon rijden. Een aantal minpunten dus.

Het grote pluspunt was van deze stofzuiger is dat de zuigvermogen heel hoog is. Dit betekent dat de grond goed gezogen wordt, met een goede zuigkracht. Verder is de navigatie ook goed en navigeert deze robotstofzuiger op efficiënte manier. Hierdoor stofzuigt hij niet steeds dezelfde plek. Ondanks dit pluspunt is deze Philips robot stofzuiger niet de beste robot stofzuiger die je kan kopen.

De 2e beste robotstofzuiger: iRobot Roomba 960

[one_half]irobot roomba 960[/one_half]
[one_half_last]

 • Prijs: €437,-
 • Zakloos: ja
 • Nat/droog: droog
 • Oppervlakte: 185 m²
 • Oplaadtijd in minuten: 180 minuten

[button-green url=”https://www.best-verkochte.nl/top-robotstofzuiger” target=”_blank” position=””]Kijk hier voor de beste aanbieding[/button-green]
[/one_half_last]
Op de tweede plaats is de iRobot Roomba 960 geëindigd, onder de Neato Robotics Botvac Connected maar boven de Samsung POWERbot VR9000. Deze automatische stofzuiger is niet de snelste robot stofzuiger uit de test, alleen kon wel op plekken komen waar de Samsung POWERbot VR9000 niet kon komen. Zo kon deze robot bijvoorbeeld onder de bank komen. Het schoonmaken gaat heel degelijk met deze schoonmaak robot. Hij werkt ook op verschillende ondergronden en ook hoog tapijt is te doen met deze stofzuiger. Qua prijs is redelijk prijzig maar dan krijg je ook een mooi apparaat. Eenmaal zo’n robotstofzuiger in huis en je wilt nooit meer zonder!

De aller beste robotstofzuiger: Neato Robotics Botvac D7 Connected

[one_half]Neato Robotics Botvac D7 Connected beste robotstofzuiger[/one_half]
[one_half_last]

 • Prijs: €569
 • Zuigkracht: 61 Watt
 • Zakloos: ja
 • Nat/droog: droog
 • Inhoud: 700 milliliter
 • Oplaadtijd in minuten: 150 minuten
 • Lithium accu
 • 120 m2 op een accu!

[button-green url=”https://www.best-verkochte.nl/robotstofzuiger-aanbieding” target=”_blank” position=””]Kijk hier voor de beste aanbieding[/button-green]
[/one_half_last]
De beste robotstofzuiger uit de online testen, is toch echt de Neato Botvac D7 Connected. Deze automatische stofzuiger kwam bij bijna ieder punt het beste uit de test.
Hij beschikt over een goede batterij (Lithium), een goede zuigkracht, is zakloos, beschikt over wifi, werkt met Google assistent en nog veel meer. Zeker de netwerk functies van de stofzuiger zijn van grote waarde. De stofzuiger is op afstand te bedienen met uw telefoon en u kunt hem aanzetten wanneer u wilt. Hij geeft aan als de afvalbak geleegd moet worden en wanneer hij klaar is met het stofzuigen. Ook als hij onverhoopt vast zit krijg je een melding op de telefoon. Oh ja, niet onbelangrijk, zijn zuigkracht is geweldig en trekt daarmee de sporen in uw tapijt.

est geteste robotstofzuigerDeze stofzuiger zuigt door zijn bijzondere vorm goed in hoeken en heeft geen moeite met tapijten en drempels. De Neato is niet de goedkoopste robot stofzuiger, maar wanneer je op zoek bent naar de beste robotstofzuiger, is de Neato Botvac D7 Connected de 569 euro zeker waard. De Neato Robotics Botvac D7 is het beste uit de testen gekomen en staat dus geheel verdient op de eerste plek van beste robot stofzuigers. kieskeurig best getest robotstofzuiger
Gekozen tot best geteste bij Kieskeurig september 2019.

Heb je een iets kleiner budget maar wil je wel graag een Robotstofzuiger van dé beste fabrikant? Kijk dan eens naar zijn voorganger de Neato Botvac connected voor €394!
Kijk en oordeel zelf:

Delen:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Email
Gerelateerde reviews