Best Verkochte
beste vroege zwangerschapstest

De beste vroege zwangerschapstest

Met de beste vroege zwangerschapstest krijgt jouw nieuwsgierigheid een betrouwbaar antwoord

Als je wilt weten of je zwanger bent, wil je natuurlijk het meest betrouwbare resultaat. Misschien denk je daarom dat een dure zwangerschapstest van Clearblue beter is dan eentje die je in de aanbieding bij Kruidvat, Action of Etos koopt, maar is dat ook zo? Zijn goedkopere tests minder betrouwbaar? Wat is de meest verkochte zwangerschapstest en welke is de beste vroege zwangerschapstest?

Zwangerschapstests verschillen van elkaar in de gevoeligheidsgraad voor het hCG hormoon, maar ook in de manier waarop ze dit meten, en hoe gemakkelijk ze zijn af te lezen. Een gevoelige zwangerschapstest kun je al vrij vroeg gebruiken: al enkele dagen voor je over tijd bent.

Hoe werkt een zwangerschapstest?

Er zijn verschillende soorten zwangerschapstesten die soms net iets anders werken. Het eerste, belangrijke verschil is hoe je de test moet doen. Een zwangerschapstest bepaalt of je zwanger bent of niet op basis van de aanwezigheid van het hCG hormoon in je urine. Sommige tests hebben een staafje dat je in de urine moet dopen, bij andere moet je eroverheen plassen. Bij sommige, heel precieze varianten moet je de urine met een pipetje druppelen.
[button-green url=”https://www.best-verkochte.nl/zwangerschapstest” target=”_blank” position=”center”]Kijk hier voor de beste aanbieding[/button-green]

Verschil goedkope en dure zwangerschapstest?

Het verschil in prijs tussen zwangerschapstests wordt zelden bepaald door hoe betrouwbaar deze is. Een belangrijker verschil is hoe je deze af kunt lezen. Goedkope tests zijn vaak altijd manueel, terwijl duurdere tests ook digitaal kunnen zijn. Op een manuele test kun je streepjes aflezen: twee streepjes voor zwanger, een streepje voor niet zwanger. Het risico bestaat dat je dit verkeerd afleest, zeker als je te lang wacht en ingedroogde urine een licht, tweede streepje veroorzaakt. Dan is een digitaal display, dat vaak simpelweg zegt “zwanger” of niet, duidelijker.
beste vroege zwangerschapstest

Wat is de beste vroege zwangerschapstest en dus het meest gevoelig?

Als je wilt weten of je zwanger bent of niet, wil je zo snel mogelijk een test kunnen doen. Dan moet je een gevoelige zwangerschapstest gebruiken, die al voordat je over tijd bent de aanwezigheid van het hCG hormoon opmerkt. De beste vroege zwangerschapstest die zo gevoelig is, is de Predictor Early. Deze kun je al vanaf 6 dagen voor je verwachte menstruatie gebruiken met 76% betrouwbaarheid. Vanaf 4 dagen voor je over tijd bent is de betrouwbaarheid zelfs meer dan 99%. Je leest de Predictor Early af op het duidelijke display met twee streepjes.
[button-green url=”https://www.best-verkochte.nl/zwangerschapstest” target=”_blank” position=”center”]Kijk hier voor de beste aanbieding[/button-green]

Delen:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Email
Gerelateerde reviews