Best Verkochte
best verkochte raamdecoratie

De best verkochte raamdecoratie

De beste raamdecoratie zorgt voor een sfeervollere ruimte

Voor veel mensen is het een vergeten onderdeel van het interieur: raamdecoratie! Raamdecoratie kan een enorme boost aan jouw interieur geven. Ben je van plan om binnenkort je raamdecoratie te vervangen? In dit artikel lees je de best verkochte raamdecoratie op een rij.

 1. Houten jaloezieën

  Houten jaloezieën passen thuis in ieder interieur en zijn helemaal van deze tijd. De houten jaloezieën, ook wel houten lamellen genoemd, zijn momenteel erg populair. Door de privacysluiting ben jij de baas over je eigen privacy want de houten lamellen vallen als een dakpan over elkaar heen voor de maximale privacy.
  Door de mogelijkheid om de lamellen naar binnen en buiten te kantelen kun je spelen met de lichtinval. Let op! Houten jaloezieën zijn minder geschikt voor ramen die naar binnen openen. Combineer houten jaloezieën met overgordijnen om je ruimte extra sfeer te geven en te verduisteren. Dat brengt ons gelijk op de volgende raamdecoratie.

 2. Gordijnen

  Er bestaan drie uitvoeringen van gordijnen: voile, inbetween en overgordijnen. We lichten de drie uitvoeren even toe.

  • Voile gordijnen: Voile is een stof gemaakt van polyester. De vertaling van het Franse woord voile is sluier. De stof is dan ook te vergelijken met die van een sluier. Door de lichtdoorlatende stof is dit een echte sfeerbooster!
  • Inbetween gordijnen: De naam zegt het al, deze gordijnen vallen tussen 2 soorten in. In between zijn wat minder transparant dan voile gordijnen en laten meer licht door dan de gewone overgordijnen.
  • Overgordijnen: Dit zijn de gordijnen zoals iedereen ze kent. Een dichte stof die geen of zo min mogelijk licht licht doorlaat. Hoewel deze vaak als ‘normaal’ worden bestempeld kunnen deze gordijnen super sfeervol zijn.
 3. Dit zijn de drie best verkochte raamdecoratie!
  Welke is jouw persoonlijke favoriet?


  populaire raamdecoratie

 4. Rolgordijnen

  Rolgordijnen horen zeker in het rijtje van bestverkochte raamdecoratie thuis. Ze zijn niet alleen super handig in gebruik, ook zijn ze relatief goedkoop! Rolgordijnen zijn in 2 uitvoeringen te verkrijgen: semi-transparant en verduisterend. Ben je dus op zoek naar rolgordijnen voor je slaapkamer, dan zijn verduisterende rolgordijnen echt wat voor jou!

Delen:
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
WhatsApp
Email
Gerelateerde reviews